Webbläsarinställningar

Alla typer av webbläsare ska gå att använda tillsammans med Mina sidor, men har man för gamla versioner av ex. Internet explorer kan problem uppstå. Därför rekomenderas alltid den senaste tillgängliga versionen av den webbläsare man använder.

Om Du trots det upplever problem så kan kanske följande tips hjälpa.

Mina Sidor Kundservice använder sig av cookies (kakor) som lagras i din webbläsare, se därför till att Du inte har slagit av den funktionen i Din webbläsare.

Du ska även se till att tillåta java script i Din webbläsare för att undvika problem.

Använder Du Internet explorer 10 och upplever att sidan blir konstig, exempelvis att bilder får konstiga propotioner? Tryck F12 på tangentbordet och kontrollera att Du INTE har kompabilitetsläget inställt under menyalternativet Browser mode / Webbläsarläge

Om Du använder Internet Explorer 11 så klickar Du på verktyg  och väljer kompabiltetsläge och lägger till eksjobostader.se